Λεμονάτη σούπα με φασόλια
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 καρότο, ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
- 2 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο + έξτρα για το ψάρι
- 200 γρ. ΑΒ κοντά στην ελληνική γη φασόλια μέτρια Καβάλας
- 5 κ.σ. φρέσκα μυρωδικά (όπως θυμάρι, δεντρολίβανο), ψιλοκομμένα
- 300 γρ. σελινόριζα, κομμένη σε κυβάκια
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 750 γρ. νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- 25 γρ. μέλι
- χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- φρέσκια ρίγανη για γαρνίρισμα
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 καρότο, ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
- 2 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο + έξτρα για το ψάρι
- 200 γρ. ΑΒ κοντά στην ελληνική γη φασόλια μέτρια Καβάλας
- 5 κ.σ. φρέσκα μυρωδικά (όπως θυμάρι, δεντρολίβανο), ψιλοκομμένα
- 300 γρ. σελινόριζα, κομμένη σε κυβάκια
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 750 γρ. νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- 25 γρ. μέλι
- χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
- αλάτι