Λουκάνικα με μπίρα, μουστάρδα και μέλι
από #MadeWithAB
Λουκάνικα με μπίρα, μουστάρδα και μέλι
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
4 στα 5Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 600 g λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε χοντρές φέτες
- 2 κρεμμύδια, σε ροδέλες
- 3 πιπεριές πολύχρωμες, σε λωρίδες
- 250 ml μπίρα
- 1,5 κ/γ μέλι
- 1 κ/γ μουστάρδα
- 1 κ/σ αλεύρι
- 150 g γραβιέρα
- 60 ml ελαιόλαδο
Ας μαγειρέψουμε
1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρώμα. 2. Ταυτόχρονα σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε τις πιπεριές και το αλεύρι συνεχίζουμε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά. 3. Προσθέτουμε τα λουκάνικα, το μέλι, τη μουστάρδα και τη μπίρα και βράζουμε το φαγητό μέχρι να δέσει η σάλτσα. 4. Αποσύρουμε, προσθέτουμε τη γραβιέρα σε κύβους και σερβίρουμε
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο