Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά σ’ ένα μπολ και περιχύνουμε τα λουκάνικα. Αφήνουμε να μαριναριστούν από 2 ώρες έως ένα βράδυ και στη συνέχεια τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για να μην αρπάξει η μαρινάτα, την οποία έχουμε στραγγίξει λίγο. Χαράζουμε ελαφρά το λουκάνικο ώστε να στραγγίζει το λίπος του. Μπορούμε, όμως, να το ψήσουμε και συμπαγές. Προτιμήστε το χαραγμένο διότι μπορεί να είναι λιγότερο ζουμερό, αλλά θα είναι περισσότερο γευστικό. Δεν το γυρίζουμε συνέχεια ώστε να ψήνεται και εσωτερικά. Όταν το τρυπήσουμε με το πιρούνι και είναι πια μαλακό, είναι έτοιμο. Έτσι κι αλλιώς, δεν χρειάζεται και πολλή ώρα. Tip: Για να μην καούν τα λουκάνικα, τοποθετήστε τη σχάρα σε απόσταση 10-15 εκατοστά από τη φωτιά.