Λουκουμάδες πακιστανικοί με φρέσκο βούτυρο, μέλι και αποξηραμένα φρούτα
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δύσκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 100 γρ. αλεύρι
- 100 ml γάλα
- 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 100 γρ. βούτυρο γάλακτος
- 5 γρ. αμμωνία
- 500 γρ. ζάχαρη
- ηλιέλαιο για τηγάνισμα
- 2 κιλά μέλι (για το σιρόπι)
- 2 κουταλιές τη σούπας ψιλοκομμένα φρούτα κόντιτα (κεράσι, περγαμόντο, πορτοκάλι) (για το σιρόπι)
- 1 λίτρο νερό (για το σιρόπι)
- 100 γρ. αλεύρι
- 100 ml γάλα
- 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 100 γρ. βούτυρο γάλακτος
- 5 γρ. αμμωνία
- 500 γρ. ζάχαρη
- ηλιέλαιο για τηγάνισμα
- 2 κιλά μέλι (για το σιρόπι)
- 2 κουταλιές τη σούπας ψιλοκομμένα φρούτα κόντιτα (κεράσι, περγαμόντο, πορτοκάλι) (για το σιρόπι)
- 1 λίτρο νερό (για το σιρόπι)