Μακαρονάδα ολικής άλεσης με peperonata, βασιλικό και ανθότυρο
από MISKO

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 2 μερίδες
- 500 g Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
- 2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
- 2 κίτρινες πιπεριές σε κύβους
- 2 πορτοκαλί πιπεριές σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- 1/2 κ.σ γλυκιά πάπρικα
- 100 ml λευκό κρασί
- 250 g ανθότυρο θρυμματισμένο
- 1/2 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 50 g κουκουνάρι καβουρδισμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 500 g Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO
- 2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
- 2 κίτρινες πιπεριές σε κύβους
- 2 πορτοκαλί πιπεριές σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- 1/2 κ.σ γλυκιά πάπρικα
- 100 ml λευκό κρασί
- 250 g ανθότυρο θρυμματισμένο
- 1/2 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- 50 g κουκουνάρι καβουρδισμένο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι