Maki rolls με γαρίδες, αγγούρι και μαγιονέζα wasabi
από Εύα Μονοχάρη

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 400 g ρύζι για σούσι
- 1,3 κ.γ. μίριν (για το ρύζι)
- 40 g ρυζόξυδο (για το ρύζι)
- 30 g ζάχαρη
- αλάτι
- 150 g μαγιονέζα
- Wasabi σε ποσότητα της επιλογής σας
- 20 γαρίδες, καθαρισμένες
- 2 κ.σ. τζίντζερ τριμμένο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 λάιμ, τον χυμό τους
- 2 κ.σ. ρυζόξυδο (για τις γαρίδες)
- 1 κ.γ. μίριν (για τις γαρίδες)
- 2 αγγούρια κομμένα σε στικς
- 2 καρότα κομμένα σε στικς
- Nori
- Πίκλα τζίντζερ
- Σάλτσα σόγιας
- 400 g ρύζι για σούσι
- 1,3 κ.γ. μίριν (για το ρύζι)
- 40 g ρυζόξυδο (για το ρύζι)
- 30 g ζάχαρη
- αλάτι
- 150 g μαγιονέζα
- Wasabi σε ποσότητα της επιλογής σας
- 20 γαρίδες, καθαρισμένες
- 2 κ.σ. τζίντζερ τριμμένο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 λάιμ, τον χυμό τους
- 2 κ.σ. ρυζόξυδο (για τις γαρίδες)
- 1 κ.γ. μίριν (για τις γαρίδες)
- 2 αγγούρια κομμένα σε στικς
- 2 καρότα κομμένα σε στικς