Μαραθόπιτες με ταραμά
από Μυρσίνη Λαμπράκη
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Νηστίσιμα
Πίτσα/Πίτα
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 3 ματσάκια μάραθο ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας ταραμά λευκό
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 10 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό
- 1/2 ψιλοκομμένη πιπεριά κόκκινη
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064313
7069573
7064307
7064229
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ χτυπάτε τον ταραμά με το μισό φλιτζάνι κρύο νερό. Προσθέτετε τον μάραθο ψιλοκομμένο, τα κρεμμυδάκια, το πιπέρι, το μαϊντανό, το αλεύρι και την πιπεριά. Δουλεύετε με το χέρι σας ή με μια σπάτουλα το μείγμα, να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Αν είναι απαραίτητο προσθέστε λίγο ακόμη νεράκι. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο καλά και ρίχνετε με μια βαθιά κουτάλα λίγο από το μείγμα ώστε να σχηματιστούν μικρές πιτούλες. Τηγανίζετε για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Σερβίρετε τις μαραθόπιτες χλιαρές ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Νηστίσιμα
Brunch
Άνοιξη,Καλοκαίρι
Πίτσα/Πίτα
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7064313
7069573
7064307
7064229
Για δες 4 ακόμη προϊόντα