Μαρεγκάτο σουφλέ σοκολάτας με σάλτσα φράουλας

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 3 μερίδες
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. βούτυρο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 120 ml γάλα πλήρες
- 1 κρόκο μέτριου αυγού
- 2 ασπράδια από μέτρια αυγά
- 3 κ.σ. ζάχαρη & έξτρα για το πασπάλισμα του σκεύους
- 200 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση (σάλτσα φράουλας)
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (σάλτσα φράουλας)
- 1 μικρό ξυλάκι κανέλα (σάλτσα φράουλας)
- 1/2 αστεροειδή γλυκάνισο (σάλτσα φράουλας)
- Άχνη ζάχαρη
- Παγωτό βανίλια
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. βούτυρο & έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 120 ml γάλα πλήρες
- 1 κρόκο μέτριου αυγού
- 2 ασπράδια από μέτρια αυγά
- 3 κ.σ. ζάχαρη & έξτρα για το πασπάλισμα του σκεύους
- 200 γρ. φράουλες, κομμένες στη μέση (σάλτσα φράουλας)
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (σάλτσα φράουλας)
- 1 μικρό ξυλάκι κανέλα (σάλτσα φράουλας)
- 1/2 αστεροειδή γλυκάνισο (σάλτσα φράουλας)
- Άχνη ζάχαρη
- Παγωτό βανίλια