Ας μαγειρέψουμε
Βάζουμε τα μπριζολάκια σε ένα ταψάκι, τα πασπαλίζουμε καλά με αλατοπίπερο και τα τρίβουμε με τα σκόρδα και την πάπρικα. Αλατίζουμε τα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε με τα μπριζολάκια. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το καγιέν και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί είτε για 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου είτε μέχρι 12 ώρες στο ψυγείο. Δεν τα σκουπίζουμε ούτε τα τινάζουμε και τα ψήνουμε για περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν αλλά να παραμείνουν ζουμερά. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, περιχύνουμε με όσο χυμό λεμονιού μάς αρέσει και συνοδεύουμε με ξεροψημένες πίτες για σουβλάκι και πατάτες τηγανητές.