Παράδοση αυθημερόν
Παραλαβή από κατάστημα
Έως 12.000 προϊόντα
Αποκλειστικές online προσφορές

Μεγάλο ΔΩΡΟ: Κέρδισε τώρα ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ στις αγορές σου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο.Ξεκίνα εδώ!

Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜαριναρισμένα μπριζολάκια λαιμού με κρεμμύδια και πάπρικα
Ab logo
  • Μαριναρισμένα μπριζολάκια λαιμού με κρεμμύδια και πάπρικα

Μαριναρισμένα μπριζολάκια λαιμού με κρεμμύδια και πάπρικα

από AB FOODSTORIES

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

>60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

5 στα 5
Κλασική
BBQ,Γιορτή Πατέρα,Γιορτή Μητέρας,Τσικνοπέμπτη
Κυρίως πιάτο
Μαριναρισμένα μπριζολάκια λαιμού με κρεμμύδια και πάπρικα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 600 γρ. χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, λεπτοκομμένα
  • 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένες
  • 60 γρ. μουστάρδα καυτερή
  • 2 κ. σ. πάπρικα καπνιστή
  • 1/2 κ. γ. πιπέρι καγιέν, προαιρετικά
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 1-2 λεμόνια (Για το σερβίρισμα)
  • ρίγανη ξερή, τριμμένη (Για το σερβίρισμα)

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά

Ας μαγειρέψουμε

Βάζουμε τα μπριζολάκια σε ένα ταψάκι, τα πασπαλίζουμε καλά με αλατοπίπερο και τα τρίβουμε με τα σκόρδα και την πάπρικα. Αλατίζουμε τα κρεμμύδια και τα ανακατεύουμε με τα μπριζολάκια. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το καγιέν και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί είτε για 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου είτε μέχρι 12 ώρες στο ψυγείο. Δεν τα σκουπίζουμε ούτε τα τινάζουμε και τα ψήνουμε για περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν αλλά να παραμείνουν ζουμερά. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, περιχύνουμε με όσο χυμό λεμονιού μάς αρέσει και συνοδεύουμε με ξεροψημένες πίτες για σουβλάκι και πατάτες τηγανητές.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
BBQ,Γιορτή Πατέρα,Γιορτή Μητέρας,Τσικνοπέμπτη
Μεσημεριανό,Βραδινό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
  • Μαριναρισμένα μπριζολάκια λαιμού με κρεμμύδια και πάπρικα

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά