Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο
Ab logo
  • Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο

Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο

από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Χορτοφαγική
Πάσχα
Σαλάτα
Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή
  • 1 κ. σ. γιαούρτι στραγγγιστό
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης, από βάζο
  • 1 χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
  • 1 κ. γ. ζάχαρη καστανή
  • 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 2 μαρούλια, καθαρισμένα από τα χοντρά εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένα
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 φλ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. καλαμπόκι (από κονσέρβα), καλά στραγγισμένο
  • 1 φλ. αρακά, βρασμένο

Ας μαγειρέψουμε

• Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα υλικά για το λαδολέμονο και τα πολτοποιούμε καλά, ώστε να φτιάξουμε ένα λείο και κρεμώδες μείγμα. • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας και τα ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με το λαδολέμονο και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε σε μεγάλη και βαθιά πιατέλα και σερβίρουμε αμέσως. • Αν ετοιμάσουμε από νωρίς τη σαλάτα δεν ρίχνουμε το λαδολέμονο, παρά την τελευταία στιγμή πριν το σερβίρισμα.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Χορτοφαγική
Πάσχα
Άλλο
Άνοιξη
Σαλάτα
  • Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο