• Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο

Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο

από AB Food Stories
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Μαρουλοσαλάτα µε καλαµπόκι, αρακά και ροζ λαδολέµονο
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή
  • 1 κ. σ. γιαούρτι στραγγγιστό
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης, από βάζο
  • 1 χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
  • 1 κ. γ. ζάχαρη καστανή
  • 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 2 μαρούλια, καθαρισμένα από τα χοντρά εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένα
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 φλ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. καλαμπόκι (από κονσέρβα), καλά στραγγισμένο
  • 1 φλ. αρακά, βρασμένο
  • 1 κ. σ. μουστάρδα, απαλή
  • 1 κ. σ. γιαούρτι στραγγγιστό
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης, από βάζο
  • 1 χυμός από 1 μεγάλο λεμόνι
  • 1 κ. γ. ζάχαρη καστανή
  • 100 ml έ. π. ελαιόλαδο
  • 2 μαρούλια, καθαρισμένα από τα χοντρά εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένα
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 1 φλ. άνηθο, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. καλαμπόκι (από κονσέρβα), καλά στραγγισμένο
  • 1 φλ. αρακά, βρασμένο