Ματσάτα Φολέγανδρου
από Τίνα Webb

Μέτρια
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 1 κιλό αλεύρι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 ώριμες τομάτες χονδροκομμένες (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 ποτήρια νερό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- αλάτι (για τη σάλτσα τομάτας)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- 1 κιλό αλεύρι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 ώριμες τομάτες χονδροκομμένες (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 ποτήρια νερό
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)
- αλάτι (για τη σάλτσα τομάτας)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας)