Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνMε τη μισή κονσέρβα από ντοματάκια κονκασέ που ξέμεινε στο ψυγείο, φτιάχνουμε ντομάτες με αβγά
Ab logo
  • Mε τη μισή κονσέρβα από ντοματάκια κονκασέ που ξέμεινε στο ψυγείο, φτιάχνουμε ντομάτες με αβγά

Mε τη μισή κονσέρβα από ντοματάκια κονκασέ που ξέμεινε στο ψυγείο, φτιάχνουμε ντομάτες με αβγά

από AB FOODSTORIES

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό
Mε τη μισή κονσέρβα από ντοματάκια κονκασέ που ξέμεινε στο ψυγείο, φτιάχνουμε ντομάτες με αβγά

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες

2 μερίδες
  • 1/2 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά κέρατο, σε ροδέλες
  • 1 ώριμη ντομάτα, σε κυβάκια
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 4 αβγά
  • αλάτι
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και την πιπεριά και, όταν μαλακώσουν, προσθέτουμε τα κυβάκια της φρέσκιας ντομάτας και τα ντοματάκια κονκασέ. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και βράζουμε για 10 λεπτά. Σπάμε ένα ένα τα αβγά το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με καπάκι. Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθεί το ασπράδι, φροντίζοντας να μείνει υγρός ο κρόκος. Σερβίρουμε με ψωμί ζυμωτό.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό
  • Mε τη μισή κονσέρβα από ντοματάκια κονκασέ που ξέμεινε στο ψυγείο, φτιάχνουμε ντομάτες με αβγά