Μείγμα σαλατικών με φινόκιο, ρόδι και βινεγκρέτ δυόσμου
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 400 γρ. έτοιμη σαλάτα με αντίδια, ραντίτσιο και βαλεριάνα
- 1 φινόκιο, καθαρισμένο και κομμένο σε πολύ λεπτά φετάκια
- καρπούς από 1 ρόδι μεγάλο
- 100 ml ελαιόλαδο
- 50 γρ. γραβιέρα Κρήτης, κομμένα σε λεπτές μακριές λωρίδες
- 1 κ. γ. μαραθόσπορο
- 50 γρ. φουντούκια, ψημένα για 5 λεπτά στο γκριλ και χοντροσπασμένα
- 5 ματσάκια φρέσκο δυόσμο (μόνο τα φύλλα), πολύ ψιλοκομμένα
- 1 κ. γ. ζάχαρη καστανή
- χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 400 γρ. έτοιμη σαλάτα με αντίδια, ραντίτσιο και βαλεριάνα
- 1 φινόκιο, καθαρισμένο και κομμένο σε πολύ λεπτά φετάκια
- καρπούς από 1 ρόδι μεγάλο
- 100 ml ελαιόλαδο
- 50 γρ. γραβιέρα Κρήτης, κομμένα σε λεπτές μακριές λωρίδες
- 1 κ. γ. μαραθόσπορο
- 50 γρ. φουντούκια, ψημένα για 5 λεπτά στο γκριλ και χοντροσπασμένα
- 5 ματσάκια φρέσκο δυόσμο (μόνο τα φύλλα), πολύ ψιλοκομμένα
- 1 κ. γ. ζάχαρη καστανή
- χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι