Μελιτζανο-κολοκυθόπιτα με μυρωδικά και φέτα
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 1 φύλλο ζύμης κουρού φύλλο ζύμης κουρού
- 4 μελιτζάνες φλάσκες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 4 κολοκύθια μέτρια, κομμένα σε κυβάκια
- 3 αβγά (κρατάμε ελάχιστη ποσότητα από το μείγμα για επάλειψη)
- 200 γρ. ρεγκάτο
- 100 γρ. φέτα
- 1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. βούτυρο, για επάλειψη του ταψιού
- 5 κ. σ. φρυγανιά, τριμμένη
- 1 φύλλο ζύμης κουρού φύλλο ζύμης κουρού
- 4 μελιτζάνες φλάσκες, καθαρισμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 4 κολοκύθια μέτρια, κομμένα σε κυβάκια
- 3 αβγά (κρατάμε ελάχιστη ποσότητα από το μείγμα για επάλειψη)
- 200 γρ. ρεγκάτο
- 100 γρ. φέτα
- 1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος
- 200 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. βούτυρο, για επάλειψη του ταψιού
- 5 κ. σ. φρυγανιά, τριμμένη