Μελωμένα ντακάκια με μέλι από άνθη πορτοκαλιάς, κατίκι και σουσάμι
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Πρωινό
Άλλο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 8 ντακάκια
- 1 κ. σ. σουσάμι
- 60 γρ. μέλι
- 120 γρ. κατίκι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7089584
7064748
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7135652
7128896
Ας μαγειρέψουμε
Τοποθετούμε ένα μικρό, αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και, όταν κάψει, καβουρδίζουμε εκεί το σουσάμι, μέχρι να αλλάξει χρώμα, χωρίς να προσθέσουμε λιπαρή ουσία. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι ανακατεύοντας ελαφρά. Βάζουμε τα ντακάκια σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε αμέσως με το περισσότερο από το μείγμα μελιού-σουσαμιού. Σερβίρουμε με το κατίκι από πάνω ή δίπλα, και το υπόλοιπο μείγμα από το μέλι- σουσάμι από πάνω.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7089584
7064748
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7135652
7128896