Ας μαγειρέψουμε
Τοποθετούμε ένα μικρό, αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και, όταν κάψει, καβουρδίζουμε εκεί το σουσάμι, μέχρι να αλλάξει χρώμα, χωρίς να προσθέσουμε λιπαρή ουσία. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι ανακατεύοντας ελαφρά. Βάζουμε τα ντακάκια σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε αμέσως με το περισσότερο από το μείγμα μελιού-σουσαμιού. Σερβίρουμε με το κατίκι από πάνω ή δίπλα, και το υπόλοιπο μείγμα από το μέλι- σουσάμι από πάνω.