Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών
Ab logo
  • Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών

Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών

από AB FOODSTORIES

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες

1 μερίδες
  • 300 γρ. Farfalle Cucina Bella
  • 10 -12 τοματίνια, πλυμένα και κομμένα στα τέσσερα
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 5 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, πλυμένα και στεγνά
  • 3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • 300 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια (μπαλίτσες, σε άρμη), στραγγισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Βράζουμε τα Farfalle Cucina Bella σε άφθονο αλατισμένο νερό, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε κατά μέρος. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κομμένα τοματίνια, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα στραγγισμένα ζυμαρικά, το βασιλικό και τη μοτσαρέλα, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό,Βραδινό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
  • Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών