Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 300 γρ. Farfalle Cucina Bella
- 10 -12 τοματίνια, πλυμένα και κομμένα στα τέσσερα
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 5 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, πλυμένα και στεγνά
- 3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
- 300 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια (μπαλίτσες, σε άρμη), στραγγισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 300 γρ. Farfalle Cucina Bella
- 10 -12 τοματίνια, πλυμένα και κομμένα στα τέσσερα
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 5 φλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, πλυμένα και στεγνά
- 3 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- αλάτι
- 300 γρ. μοτσαρέλα φρέσκια (μπαλίτσες, σε άρμη), στραγγισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι