1 κουτ. γλυκού μουστάρδα (για τη sauce γιαουρτιού)
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για τη sauce γιαουρτιού)
2 γεμάτη κουτ. σούπας μαγιονέζα light (για τη sauce γιαουρτιού)
1/2 κουτ. γλυκού ταμπάσκο
αλατοπίπερο
Ας μαγειρέψουμε
1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι, ανακατεύοντας
2. Σβήνουμε με το κρασί
3. Προσθέτουμε τις τομάτες και βράζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρις ότου εξατμισθούν τα υγρά
4. Αρωματίζουμε με τον μαϊντανό
5. Αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει ελαφρώς
6. Κατόπιν, προσθέτουμε το τυρί και το ταμπάσκο και ανακατεύουμε
7. Μοιράζουμε το μίγμα στις τορτίγιες και τις τυλίγουμε σε ρολά
8. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά για τη sauce γιαουρτιού και σερβίρουμε.