Μικρές τάρτες με σπανάκι, λιαστή ντομάτα και κασέρι
από Μυρσίνη Λαμπράκη

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 αβγό χτυπημένο ( για τη γέμιση)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυο (για τη μπεσαμέλ)
- 250 γρ. νισεστέ (για τη μπεσαμέλ)
- 150 γρ. ελαιόλαδο (για τη μπεσαμέλ)
- 550 ml ξινόγαλο (για τη μπεσαμέλ)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένη λιαστή τομάτα ( για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κασέρι τριμμένο ( για τη γέμιση)
- 180 γρ. Βούτυρο (για τη βάση)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ( για τη γέμιση)
- 250 ml κρύο νερό (για τη βάση)
- 1 κιλό σπανάκι ( για τη γέμιση)
- 1 κιλό έτοιμο φύλλο σαμπλέ (για τη βάση)
- 1 χτυπημένο αβγό για άλειμμα (για τη βάση)
- 550 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για τη βάση)
- 1 πρέζα αλάτι (για τη βάση)
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη βάση)
- 1 αβγό χτυπημένο ( για τη γέμιση)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυο (για τη μπεσαμέλ)
- 250 γρ. νισεστέ (για τη μπεσαμέλ)
- 150 γρ. ελαιόλαδο (για τη μπεσαμέλ)
- 550 ml ξινόγαλο (για τη μπεσαμέλ)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- Αλάτι
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένη λιαστή τομάτα ( για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κασέρι τριμμένο ( για τη γέμιση)
- 180 γρ. Βούτυρο (για τη βάση)
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ( για τη γέμιση)
- 250 ml κρύο νερό (για τη βάση)
- 1 κιλό σπανάκι ( για τη γέμιση)
- 1 κιλό έτοιμο φύλλο σαμπλέ (για τη βάση)
- 1 χτυπημένο αβγό για άλειμμα (για τη βάση)