Μιλφέιγ με τουίλ και κρέμα σοκολάτας
από Σιμόνη Καφίρη
Δυσκολία
ΔύσκοληΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΥψηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Δείπνο για Δυο
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 18 τουίλ
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, τριμμένη (Κρέμμα σοκολάτας)
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος (Κρέμμα σοκολάτας)
- 3 κουταλιές καραμελωμένα αμύγδαλα, χοντροαλεσμένα (προαιρετικά) (Κρέμμα σοκολάτας)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7076023
7078311
Ας μαγειρέψουμε
Ζεσταίνετε καλά την κρέμα γάλακτος και την ρίχνετε μέσα στην τριμμένη σοκολάτα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να λιώσει. Ανακατεύετε αν θέλετε και τα αμύγδαλα και βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Σκεπάζετε με την κρέμα ένα τουίλ (με κορνέ γίνεται ευκολότερα) και βάζετε από πάνω ένα δεύτερο τουίλ σαν σάντουιτς. Βάζετε ξανά κρέμα σοκολάτας με το κορνέ και την σκεπάζετε με ένα τρίτο τουίλ.Σερβίρετε πασπαλίζοντας το πιάτο ή την πιατέλα με λίγο κακάο και άχνη για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Δείπνο για Δυο
Γλυκό
Όλες οι εποχές
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7076023
7078311