Μηλόπιτα Κραμπλ
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 3 μεγάλα μήλα Τριπόλεως καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες
- 3 κουταλιές χυμός πορτοκαλιού
- 1/2 φλιτζάνι σκούρα ζάχαρη (για την επικάλυψη (crumble))
- βούτυρο για τη βάση του σκεύους
- 1/4 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο (για την επικάλυψη (crumble))
- 1 κουταλάκι κοφτό σκόνη κανέλα (για την επικάλυψη (crumble))
- 1 πρέζα αλάτι (για την επικάλυψη (crumble))
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για την επικάλυψη (crumble))
- 1/2 φλιτζάνι μπραν φλέικς θρυμματισμένα (για την επικάλυψη (crumble))
- 4 κουταλιές βούτυρο λιωμένο (για την επικάλυψη (crumble))
- 3 μεγάλα μήλα Τριπόλεως καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες
- 3 κουταλιές χυμός πορτοκαλιού
- 1/2 φλιτζάνι σκούρα ζάχαρη (για την επικάλυψη (crumble))
- βούτυρο για τη βάση του σκεύους
- 1/4 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο (για την επικάλυψη (crumble))
- 1 κουταλάκι κοφτό σκόνη κανέλα (για την επικάλυψη (crumble))
- 1 πρέζα αλάτι (για την επικάλυψη (crumble))
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για την επικάλυψη (crumble))
- 1/2 φλιτζάνι μπραν φλέικς θρυμματισμένα (για την επικάλυψη (crumble))
- 4 κουταλιές βούτυρο λιωμένο (για την επικάλυψη (crumble))