Μοσχαράκι με Φασολάκια
Για το κυριακάτικο τραπέζι, ετοιμάζουμε ένα φαγητό που μυρίζει…μαμά! Μοσχαράκι με φασολάκια για να μείνουν χορτάτοι μικροί και μεγάλοι! #MadewithAB
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Άλλη
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 800 g μοσχάρι
- 800 g φασολάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 4 τομάτες, ψιλοκομμένες
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1,5 φλιτζάνια νερό
- 1,5 κουτ. σούπας τοματοπελτές
- 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 1 ξυλάκι κανέλα
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
~1 κιλ
9,83€/kg€9,83
8,36 €/kg
~€8,36
Προσθήκη
7152127
7071854
7064216
7063667
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τις μερίδες μοσχαριού σε 50ml ελαιόλαδο, μέχρι να κάνουν μια ροδοκόκκινη κρούστα. 2. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις σκελίδες σκόρδου, ανακατεύοντας για 2’. 3. Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και τις ψιλοκομμένες τομάτες, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε την κανέλα, τη ζάχαρη, 1 ½ φλιτζάνι ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 40’. 4. Προσθέτουμε τα φασολάκια, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλατοπίπερο και αν χρειάζεται λίγο ακόμη ζεστό νερό, και κουνάμε την κατσαρόλα. 5. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και να δέσει η σάλτσα. 6. Σερβίρουμε, εάν θέλουμε, με φέτα και φρέσκο ψωμί!
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Άλλη
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
~1 κιλ
9,83€/kg€9,83
8,36 €/kg
~€8,36
Προσθήκη
7152127
7071854
7064216
7063667
Για δες 4 ακόμη προϊόντα