Μοσχαράκι σπάλα μαριναρισμένη σε κόκκινο κρασί με κάστανα και καραμελωμένο πράσο
PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h7d/h61/8901175967774.jpg?buildNumber=3 (για το κρέας) γαρύφαλλοαλάτι (για τη γέμιση)1/2 κουταλάκι γλυκού κύμινο (για το κρέας)1/2 λίτρο νερό ζεστό (για το κρέας)1 (για το κρέας) ξύλο κανέλας2 κομματάκια θυμάρι ψιλοκομμένα (για το κρέας)1 φλιτζάνι ελαιόλαδο (για το κρέας)1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο (για το κρέας)2 κουταλιές σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί (για το κρέας)1 μεγάλο κρεμμύδι πολτοποιημένο (για το κρέας)400 γρ. κάστανα φρέσκα (για το κρέας)30 μικρά κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα (για το κρέας)1 κιλό νουά σπάλας, κομμένο σε μπουκιές χωρίς κόκκαλο (για το κρέας)3 (για το κρέας) κρεμμυδάκια στιφάδουπιπέρι1 κουταλάκι γλυκού βούτυρο αγελαδινό (για τα πράσα)2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τα πράσα)1/2 κουταλάκι γλυκού μαρμελάδα πορτοκάλι (για τα πράσα)1 κουταλιά σούπας ζάχαρη καστανή (για τα πράσα)1 κιλό πράσα πλυμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες (για τα πράσα)πιπέριΑλάτι (για το κρέας)3 κομμάτια φλούδας πορτοκαλιού (για το κρέας)4 (για το κρέας) κόκκοι μπαχάριου