Mοσχάρι λεμονάτο
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
5 στα 5Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 kg μοσχάρι
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 3 λεμόνι (χυμός)
- πιπέρι
- Αλάτι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074447
7064221
7062943
Έχεις ήδη στην κουζίνα
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 2 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Σημείωση Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό χρειάζεται το φαγητό.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074447
7064221
7062943
Έχεις ήδη στην κουζίνα
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 2 ακόμη προϊόντα