Ab logo
  • Μοσχάρι λεμονάτο

Μοσχάρι λεμονάτο

από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

>60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Μοσχάρι λεμονάτο

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 1 kg μοσχάρι
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
  • 3 λεμόνια (χυμό)
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • Αλάτι

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
Έχεις ήδη στην κουζίνα
  • Ελαιόλαδο Εξαιρετικό Παρθένο Ποικιλία Κορωνέικη 1lt
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7231636
  • Ας μαγειρέψουμε

    Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.

    Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.

    Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε

    έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια

    και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.

    Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,

    πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό

    σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.

     

    Σημείωση

    Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε

    σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό

    χρειάζεται το φαγητό.

    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Ελληνική
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Βραδινό
    Όλες οι εποχές
    Κυρίως πιάτο
    • Μοσχάρι λεμονάτο

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
    Έχεις ήδη στην κουζίνα
  • Ελαιόλαδο Εξαιρετικό Παρθένο Ποικιλία Κορωνέικη 1lt
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7231636