Μοσχάρι λεμονάτο
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 kg μοσχάρι
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 3 λεμόνια (χυμό)
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- πιπέρι
- Αλάτι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074447
7064221
7062945
Έχεις ήδη στην κουζίνα
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 2 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.
Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.
Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε
έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια
και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,
πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό
σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Σημείωση
Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε
σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό
χρειάζεται το φαγητό.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Βραδινό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7074447
7064221
7062945
Έχεις ήδη στην κουζίνα
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7231636
Για δες 2 ακόμη προϊόντα