
Κοτόπουλο με κάρυ και γάλα καρύδας
Μέτρια, 31'- 60'
Κέρδισε 200 πόντους με τον κωδικό JAN200 για online αγορά άνω των 120€ έως 29/01! Ξεκίναεδώ!
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαKόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες.
Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα.
Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε
έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια
και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν.
Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι,
πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό
σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Σημείωση
Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε
σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό
χρειάζεται το φαγητό.