Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΜοσχάρι με Ελιές και Φέτα
Ab logo
  • Μοσχάρι με Ελιές και Φέτα

Μοσχάρι με Ελιές και Φέτα

από #MadeWithAB

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

>60'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

5 στα 5
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Μοσχάρι με Ελιές και Φέτα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 1200 g μοσχάρι ελιά
  • 2 κρεμμύδια, κομμένο σε φέτες
  • 3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
  • 100 ml κόκκινο κρασί
  • 1 κ/σ τοματοπελτές
  • 200 g τομάτες κονκασέ
  • 300 ml ζωμός βοδινού
  • 1/2 κ/γ ζάχαρη
  • 1/2 κ/γ κύμινο
  • 5 κόκκοι μπαχάρι
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 100 g πράσινες ελιές
  • 150 κ/σ φέτα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

1. Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα σε ένα τηγάνι μαζί με 4 κ/σ ελαιόλαδο. 2. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε με υπόλοιπο ελαιόλαδο το μοσχάρι μέχρι να ροδίσει καλά. 3. Προσθέτουμε τα σωταρισμένα κρεμμύδια, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. 4. Προσθέτουμε τις τομάτες, τον πελτέ, τη ζάχαρη, το ζωμό, το αλατοπίπερο. 5. Σιγοβράζουμε για 90’, αποσύρουμε και προσθέτουμε τη φέτα και τις ελιές. 6. Σερβίρουμε με ρύζι, ζυμαρικά ή πατάτες.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
  • Μοσχάρι με Ελιές και Φέτα