Ας μαγειρέψουμε
Πατάτες: Κόβουμε τις πατάτες, όπως για τηγανητές, τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί να χωράνε ακριβώς. Πασπαλίζουμε με το αλατοπίπερο και τις πάπρικες, το αποξηραμένο κρεμμύδι, ραντίζουμε με το λάδι και τις ανακατεύουμε πολύ καλά να πάνε παντού τα αρώματα. Τις απλώνουμε σε μία στρώση και τις ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά στους 200°C.
Μπιφτέκια: Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι στα 60 ml ελαιόλαδο για 5 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια και ζυμώνουμε καλά βρέχοντας τα χέρια μας σε νερό πού και πού. Πλάθουμε 12 μπιφτεκάκια και τα αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Τα ψήνουμε στο γκριλ για 8 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν.
Σάλτσα μουστάρδας: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και σερβίρουμε μαζί με τα μπιφτέκια και τις πατάτες.
ΤΙΠ: Το μυστικό στις πατάτες τηγανητές φούρνου είναι να τις ανακατέψουμε πολύ καλά για λίγα λεπτά, ώστε να «πιάσουν» καλά τα αρώματα.