Μους φρέσκου σολομού
από Βίκυ Σμυρλή

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 600 γρ. φρέσκο σολομό (για το σολομό)
- 1 κλωναράκι σέλινο (για το σολομό)
- 500 ml ξηρό λευκό κρασί (για το σολομό)
- 1 κλωναράκι μαϊντανό (για το σολομό)
- 1 (για το σολομό) καρότο
- 1 κουταλιά του τσαγιού κόκκοι μαύρου πιπεριού (για το σολομό)
- 1 (για το σολομό) κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό από το βράσιμο του σολομού (για τη μους)
- 1 (χυμός) (για τη μους) λεμόνι
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (για τη μους)
- 10 φύλλα ζελατίνας μουλιασμένα σε κρύο νερό (για τη μους)
- αλάτι (για τη μους)
- πιπέρι καγιέν (για τη μους)
- 600 γρ. φρέσκο σολομό (για το σολομό)
- 1 κλωναράκι σέλινο (για το σολομό)
- 500 ml ξηρό λευκό κρασί (για το σολομό)
- 1 κλωναράκι μαϊντανό (για το σολομό)
- 1 (για το σολομό) καρότο
- 1 κουταλιά του τσαγιού κόκκοι μαύρου πιπεριού (για το σολομό)
- 1 (για το σολομό) κρεμμύδι
- 1/2 φλιτζάνι ζωμό από το βράσιμο του σολομού (για τη μους)
- 1 (χυμός) (για τη μους) λεμόνι
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (για τη μους)
- 10 φύλλα ζελατίνας μουλιασμένα σε κρύο νερό (για τη μους)
- αλάτι (για τη μους)
- πιπέρι καγιέν (για τη μους)