Μους σοκολάτα με γάλα καρύδας, μέλι και σάλτσα φράουλας
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Δείπνο για Δυο
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 6 μερίδες
- 4 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα
- 1,5 φλ. μέλι
- 1/2 φλ. κακάο σκόνη
- 100 γρ. γάλα καρύδας
- λίγο αλάτι
- 1/2 κ. γ. κανέλα σκόνη
- 250 γρ. φράουλες (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 1/2 κ. σ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 2 κ. σ. ζάχαρη καστανή (Για τη σάλτσα φράουλας)
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού (Για τη σάλτσα φράουλας)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7063279
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7135652
7084522
7142231
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη μους στον πολυκόφτη για 3-4 λεπτά, μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα. Μοιράζουμε τη μους σε ατομικά μπολ και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5 ώρες. Χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα φράουλας στον πολυκόφτη για 2 λεπτά. Σουρώνουμε σε ένα μικρό βάζο και διατηρούμε στο ψυγείο. Σερβίρουμε τη μους με όση σάλτσα φράουλας θέλουμε από πάνω.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Δείπνο για Δυο
Γλυκό
Όλες οι εποχές
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7063279
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7135652
7084522
7142231
Για δες 4 ακόμη προϊόντα