Λιώνουμε τα 2 είδη βουτύρου αλλά δεν το καίμε (θα χρησιμοποιήσετε όσο χρειαστεί για το άλλειμα των φύλλων).Βουτυρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο ταψί 30x40εκ. (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταψί στις διαστάσεις που διαθέτουμε αλλά να είναι σχετικά μεγάλο) και απλώνουμε τα μισά φύλλα, βουτυρώνοντάς τα ένα-ένα. Απλώνουμε το τριμμένο καρύδι που έχουμε ανακατέψει με την κανέλα, σε όλο το ταψί και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 20 φύλλα βουτυρώνοντάς τα και πάλι ένα-ένα. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο να παγώσει για να μπορέσουμε να το κόψουμε.Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια, πασπαλίζουμε με ελάχιστο νερό ώστε να μην «σηκωθούν» τα φύλλα στο ψήσιμο και ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο στους 150oC για 1-1 ½ ώρα περίπου. Βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό, την σοκολάτα σε κομμάτια και τη γλυκόζη για 3 λεπτά (3 λεπτά από το σημείο βρασμού). Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και σιροπιάζουμε με το σιρόπι ζεστό.