Ας μαγειρέψουμε
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τα δημητριακά, τα φουντούκια και τις σταγόνες σοκολάτας. Λιώνουμε σε ένα μπρίκι σε μέτρια φωτιά το βούτυρο με το μέλι, τη ζάχαρη και την κανέλα προσέχοντας να μην κάψει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να γίνει χλιαρό. Τότε, το ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τα δημητριακά και ανακατεύουμε. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί διαστάσεων 20x20 και αδειάζουμε μέσα το μείγμα για τις μπάρες. Το στρώνουμε με σπάτουλα ομοιόμορφα και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, να σταθεροποιηθεί. Κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια και τα τυλίγουμε με λαδόκολλα. Διατηρούμε τις μπάρες στο ψυγείο.