Μπάρες «μπακλαβά»
από Μαρία Μπίζιου

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 10 μερίδες
- 1/2 φλ. φουντούκια, χοντροκομμένα
- 1 φλ. καρύδια, χοντροκομμένα
- 1/2 φλ. αλεύρι αμυγδάλου (αλεσμένα αμύγδαλα)
- 1,3 κ.σ. λάδι καρύδας
- 0,1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- 1/3 φλ. μέλι
- 1/3 φλ. κρεμώδες ταχίνι
- 2 κ.σ. αλεύρι καρύδας
- 1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 0,1 κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 φλ. φουντούκια, χοντροκομμένα
- 1 φλ. καρύδια, χοντροκομμένα
- 1/2 φλ. αλεύρι αμυγδάλου (αλεσμένα αμύγδαλα)
- 1,3 κ.σ. λάδι καρύδας
- 0,1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
- 1/3 φλ. μέλι
- 1/3 φλ. κρεμώδες ταχίνι
- 2 κ.σ. αλεύρι καρύδας
- 1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 0,1 κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας