Μπατσαριά
Όλα τα καλά της Ηπείρου βρίσκονται σε αυτή τη λατρεμένη πίτα! Δες τη συνταγή της Μπατσαριάς στο #MadewithAB

Δύσκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 10 μερίδες
- 500 g καλαμποκάλευρο (για τη ζύμη)
- 250 ml νερό (για τη ζύμη)
- 200 ml γάλα πλήρες (για τη ζύμη)
- 200 g πρόβειο γιαούρτι
- 50 ml παρθένο ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- 1,5 kg χόρτα (για τη γέμιση)
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (για τη γέμιση)
- 2 κρεμμύδια (για τη γέμιση)
- 1/2 ματσάκι άνηθος (για τη γέμιση)
- 1/2 ματσάκι μάραθος (για τη γέμιση)
- 3 κουτ. σούπας ξινός τραχανάς (για τη γέμιση)
- 500 g φέτα πικάντικη (για τη γέμιση)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη γέμιση)
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι (για τη γέμιση)
- 50 ml παρθένο ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 500 g καλαμποκάλευρο (για τη ζύμη)
- 250 ml νερό (για τη ζύμη)
- 200 ml γάλα πλήρες (για τη ζύμη)
- 200 g πρόβειο γιαούρτι
- 50 ml παρθένο ελαιόλαδο (για τη ζύμη)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη ζύμη)
- 1,5 kg χόρτα (για τη γέμιση)
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (για τη γέμιση)
- 2 κρεμμύδια (για τη γέμιση)
- 1/2 ματσάκι άνηθος (για τη γέμιση)
- 1/2 ματσάκι μάραθος (για τη γέμιση)
- 3 κουτ. σούπας ξινός τραχανάς (για τη γέμιση)
- 500 g φέτα πικάντικη (για τη γέμιση)
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι (για τη γέμιση)
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι (για τη γέμιση)