Ας μαγειρέψουμε
1. Σε ένα μπολ, τοποθετούμε τη χοιρινή σπάλα και προσθέτουμε τη ρίγανη, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. 2. Σε ευρύχωρο βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε τη χοιρινή σπάλα στο μισό ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρει χρώμα. 3. Προσθέτουμε το μισό κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα λαχανικά. 4. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου 8’. 5. Προσθέτουμε το υπόλοιπο κρασί, τα τοματάκια κονκασέ, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 25’ μέχρι να δέσει η σάλτσα.