Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Ζεσταίνουμε στο φούρνο τα ψωμάκια και το ψητό χοιρινό. Στη συνέχεια κόβουμε το χοιρινό σε λωρίδες.
Αλείφουμε τα καπάκια των ψωμιών με μουστάρδα. Ανακατεύουμε την σαλάτα καρότο-λάχανο με την μαγιονέζα και τις πίκλες, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε την μισή στις 4 βάσεις των ψωμιών. Από πάνω μοιράζουμε τις λωρίδες χοιρινού.
Τέλος σκεπάζουμε με τα καπάκια ψωμιού και σερβίρουμε με την υπόλοιπη σαλάτα δίπλα.