Ας μαγειρέψουμε
1. Σε ένα βάζο βάζουμε σε στρώσεις το αλεύρι ανακατεμένο με το baking powder, το αλάτι και τη σόδα, την καστανή ζάχαρη, την κανέλα, τις σταγόνες σοκολάτας και τα φουντούκια χοντροκομμένα. Διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να φτιάξει κάποιος τα μπισκότα σπίτι του. 2. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο και το χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει, προσθέτουμε τη λευκή ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2’, προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε 1’ ακόμη. 3. Προσθέτουμε το μείγμα του βάζου και ανακατεύουμε. 4. Σε ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί, με ένα κουτάλι απλώνουμε κομμάτια ζύμης σύμφωνα με το επιθυμητό μέγεθος που θέλουμε να δώσουμε στα μπισκότα. 5. Ψήνουμε τα μπισκότα 8’-10, αφήνουμε να κρυώσουν καλά και αποθηκεύουμε σε βάζο. Σημείωση: Μαζί με το βαζάκι δίνουμε και τη συνταγή με τα επιπλέον υλικά και τη διαδικασία