Ας μαγειρέψουμε
1. Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις τομάτες σε φέτες και τα λαχανικά σε ομοιόμορφα μέτρια κομμάτια. 2. Σοτάρουμε τη σπάλα σε δυνατή φωτιά με 30ml ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. 3. Όταν μαλακώσουν τα κρεμμύδια, σβήνουμε με το βαλσαμικό ξύδι, προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και αποσύρουμε. 4. Σε μια γάστρα ή ταψί ανακατεύουμε τα λαχανικά, τον μαϊντανό και το μοσχάρι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και στρώνουμε από επάνω τις τομάτες. 5. Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε το μπριαμ στους 180οC για 90’.