Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε σ'ένα μπολ τη σάλτσα τομάτας, το ξίδι, το ελαιόλαδο, το μέλι, το σκόρδο, το δυόσμο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον. Απλώνουμε τις μπριζόλες σε σχάρα ή σε ταψί και τις ψήνουμε σε δυνατό γκριλ για 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά για μέτριο ψήσιμο, 10-12 λεπτά για να ψηθούν καλά. Μόλις είναι έτοιμες τις αλείφουμε και από τις δυο πλευρές με την μαρινάδα και τις αφήνουμε στο γκριλ για 20-30 δευτερόλεπτα από την κάθε πλευρά. Τις σερβίρουμε σε πιατέλα και τις συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή σαλάτα. Tip: Αν θέλουμε μπορούμε να βράσουμε την υπόλοιπη μαρινάδα σε κατσαρολάκι και σε δυνατή φωτιά και μόλις συμπυκνωθεί κατά το ήμισυ, τη σερβίρουμε ξεχωριστά ως σάλτσα.