Μπρουσκέτα με άλειμμα πιπεριάς με καρύδια και φρέσκα κρεμμυδάκια
από AB Food Stories
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Ορεκτικό

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 175 g ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
- 50 g Καρύδια
- 1 κουτ. γλυκού Καπνιστή Πάπρικα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 8 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 4 φέτες λαγάνα με σουσάμι, ψημένες σε τοστιέρα
- ανθός αλατιού
Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάμε στο μούλτι τις ψητές πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, τα καρύδια, την καπνιστή πάπρικα, το σκόρδο και 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο μέχρι να αποκτήσουμε ένα τραγανό ντιπ. Αλείφουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με 1 κουτ.σούπας ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στο γκριλ για 2-3 λεπτά. Απλώνουμε 1-2 κουτ.σούπας από το ντιπ στις φέτες λαγάνα, μοιράζουμε πάνω τους τα φρέσκα κρεμμυδάκια και πασπαλίζουμε με ανθό αλατιού.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Σνακ
Όλες οι εποχές
Ορεκτικό