Μπρουσκέτες με μανιτάρια και σάλτσα ροκφόρ
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 6 φέτες μπαγκέτας με προζύμι
- 100 γρ. μανιτάρια, σε φέτες
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο, ελαφρά κοπανισμένες, ψιλοκομμένες
- 2 φέτες μπέικον, πολύ ψιλοκομμένο
- 15 ml μπράντι
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- λίγο καυτερό μπούκοβο
- 200 ροκφόρ (για το σερβίρισμα)
- 130 γρ. κρέμα γάλακτος (για το σερβίρισμα)
- χοντροκομμένο πιπέρι (για το σερβίρισμα)
- 15 γρ. βούτυρο (για το σερβίρισμα)
- 2 κλαράκια φρέσκο θυμάρι (για το σερβίρισμα)
- 6 φέτες μπαγκέτας με προζύμι
- 100 γρ. μανιτάρια, σε φέτες
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο, ελαφρά κοπανισμένες, ψιλοκομμένες
- 2 φέτες μπέικον, πολύ ψιλοκομμένο
- 15 ml μπράντι
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- λίγο καυτερό μπούκοβο
- 200 ροκφόρ (για το σερβίρισμα)
- 130 γρ. κρέμα γάλακτος (για το σερβίρισμα)
- χοντροκομμένο πιπέρι (για το σερβίρισμα)
- 15 γρ. βούτυρο (για το σερβίρισμα)
- 2 κλαράκια φρέσκο θυμάρι (για το σερβίρισμα)