Μπρουσκέτες με ψητό καρπούζι και λεμονάτο πουρέ φέτας
από #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 200 g φέτα της αρεσκείας μας, θρυμματισμένη
- 8 φέτες γαλλικής μπαγκέτας, πάχους 1 εκ., κομμένες λοξά
- 30 ml χυμός λεμονιού
- 2 κ. γ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή φρέσκο κρεμμυδάκι)
- 4 φέτες από καρπούζι μίνι, πάχους 1-2 εκ. η καθεμία
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 30 ml μέλι
- λίγο ελαιόλαδο
- ολόκληρα κλωναράκια σχοινόπρασο, για τη διακόσμηση (αν θέλουμε)
- μερικά φρέσκα φύλλα μέντας ή δυόσμου
- ελάχιστο μαυροκούκι
- 200 g φέτα της αρεσκείας μας, θρυμματισμένη
- 8 φέτες γαλλικής μπαγκέτας, πάχους 1 εκ., κομμένες λοξά
- 30 ml χυμός λεμονιού
- 2 κ. γ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή φρέσκο κρεμμυδάκι)
- 4 φέτες από καρπούζι μίνι, πάχους 1-2 εκ. η καθεμία
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 30 ml μέλι
- λίγο ελαιόλαδο
- ολόκληρα κλωναράκια σχοινόπρασο, για τη διακόσμηση (αν θέλουμε)
- μερικά φρέσκα φύλλα μέντας ή δυόσμου
- ελάχιστο μαυροκούκι