Νιόκι με σάλτσα πράσου-σέλερι και φουντούκια
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 320 γρ. νιόκι
- 25 γρ. βούτυρο καρύδας (ή ελαιόλαδο)
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 2 κ.σ. λευκό κρασί
- 25 ml ελαιόλαδο
- το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε λεπτές ροδέλες
- 15 κ.γ. ξερό κόλιανδρο, σε σκόνη
- 1 κλαράκι σέλερι, ψιλοκομμένο
- τριμμένη παρμεζάνα
- 40 γρ. φουντούκια ψίχα, καβουρδισμένα στο γκριλ και κοπανισμένα
- 1 κ.σ. εστραγκόν ξερό, τριμμένο
- πιπέρι
- αλάτι
- 1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
- 320 γρ. νιόκι
- 25 γρ. βούτυρο καρύδας (ή ελαιόλαδο)
- 1 σκελίδα σκόρδου
- 2 κ.σ. λευκό κρασί
- 25 ml ελαιόλαδο
- το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε λεπτές ροδέλες
- 15 κ.γ. ξερό κόλιανδρο, σε σκόνη
- 1 κλαράκι σέλερι, ψιλοκομμένο
- τριμμένη παρμεζάνα
- 40 γρ. φουντούκια ψίχα, καβουρδισμένα στο γκριλ και κοπανισμένα
- 1 κ.σ. εστραγκόν ξερό, τριμμένο
- πιπέρι
- αλάτι
- 1 κ.σ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης