Νισουάζ η κλασική
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 200 g. τόνος σε λάδι, στραγγισμένος και κομματιασμένος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 70 ml έ.π. ελαιόλαδο
- 1 χυμός από 1/2 λεμόνι
- αλάτι
- 1 κ. γ. θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 1 κ. γ. μουστάρδα απαλή
- αλάτι
- 3 σφικτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
- 200 g. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια, κατά προτίμηση στρογγυλά
- 4 ραπανάκια
- 8 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
- 1 μικρό αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο), στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 1 φλ. μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσια, χονδροκομμένες
- 2 κλωνάρια σέλερι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
- 1 μεγάλο μαρούλι, καθαρισμένο και κομμένο σε μέτρια κομμάτια
- 200 g. τόνος σε λάδι, στραγγισμένος και κομματιασμένος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 70 ml έ.π. ελαιόλαδο
- 1 χυμός από 1/2 λεμόνι
- αλάτι
- 1 κ. γ. θυμάρι ξερό, τριμμένο
- 1 κ. γ. μουστάρδα απαλή
- αλάτι
- 3 σφικτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
- 200 g. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια, κατά προτίμηση στρογγυλά
- 4 ραπανάκια
- 8 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
- 1 μικρό αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
- 3 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο), στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 1 φλ. μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσια, χονδροκομμένες