Ab logo
  • Νισουάζ η κλασική

Νισουάζ η κλασική

από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Νισουάζ η κλασική
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 200 g. τόνος σε λάδι, στραγγισμένος και κομματιασμένος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 70 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 χυμός από 1/2 λεμόνι
  • αλάτι
  • 1 κ. γ. θυμάρι ξερό, τριμμένο
  • 1 κ. γ. μουστάρδα απαλή
  • αλάτι
  • 3 σφικτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
  • 200 g. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια, κατά προτίμηση στρογγυλά
  • 4 ραπανάκια
  • 8 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
  • 1 μικρό αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο), στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 1 φλ. μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσια, χονδροκομμένες
  • 2 κλωνάρια σέλερι, κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 1 μεγάλο μαρούλι, καθαρισμένο και κομμένο σε μέτρια κομμάτια
  • 200 g. τόνος σε λάδι, στραγγισμένος και κομματιασμένος
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 70 ml έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 χυμός από 1/2 λεμόνι
  • αλάτι
  • 1 κ. γ. θυμάρι ξερό, τριμμένο
  • 1 κ. γ. μουστάρδα απαλή
  • αλάτι
  • 3 σφικτοβρασμένα αβγά, καθαρισμένα και κομμένα στα τέσσερα
  • 200 g. φρέσκα ή κατεψυγμένα φασολάκια, κατά προτίμηση στρογγυλά
  • 4 ραπανάκια
  • 8 φιλέτα αντσούγιας σε λάδι, καλά στραγγισμένα
  • 1 μικρό αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης (από βάζο), στραγγισμένες και κομμένες σε λεπτές λωρίδες
  • 1 φλ. μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσια, χονδροκομμένες