Ντάκος με χαρουποπαξίμαδο, ντοματίνια και πάστα ελιάς
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
4 στα 5Χορτοφαγική
Καθημερινές συνταγές,Καλοκαιρινό Γεύμα,Νηστίσιμα
Σαλάτα
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 40 ml ελαιόλαδο
- 100 γρ. πάστα πράσινης ελιάς
- 150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 50 φέτα, θρυμματισμένη
- 1 κάππαρη
- ρίγανη φρέσκια, ψιλοκομμένη
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7143658
7066635
7063706
7076032
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Μουλιάζουμε τα παξιμάδια κάτω από τρεχούμενο νερό μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Απλώνουμε πάνω τους την πάστα ελιάς, μοιράζουμε τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε, απλώνουμε τη φέτα και την κάππαρη. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Χορτοφαγική
Καθημερινές συνταγές,Καλοκαιρινό Γεύμα,Νηστίσιμα
Μεσημεριανό
Καλοκαίρι
Σαλάτα
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7143658
7066635
7063706
7076032
Για δες 4 ακόμη προϊόντα