facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνNτιπ με κατσικίσιο τυρί και τραγανό μπέικον (για τοματίνια ή για φρυγανισμένο σκορδόψωμο)
Ab logo
  • Nτιπ με κατσικίσιο τυρί και τραγανό μπέικον (για τοματίνια ή για φρυγανισμένο σκορδόψωμο)
Nτιπ με κατσικίσιο τυρί και τραγανό μπέικον (για τοματίνια ή για φρυγανισμένο σκορδόψωμο)

Nτιπ με κατσικίσιο τυρί και τραγανό μπέικον (για τοματίνια ή για φρυγανισμένο σκορδόψωμο)

από #MadeWithAB
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

8 μερίδες
  • 200 g μαλακό κατσικίσιο τυρί τύπου σεβρ (ή ξινομυζήθρα)
  • 80 g μπέικον
  • 100 g αγελαδινό γιαούρτι
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • μερικά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 200 g μαλακό κατσικίσιο τυρί τύπου σεβρ (ή ξινομυζήθρα)
  • 80 g μπέικον
  • 100 g αγελαδινό γιαούρτι
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • μερικά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

1. Απλώνουμε σε ένα ταψάκι το μπέικον σε λεπτές φέτες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 10’. 2. Το αφήνουμε να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας, να κρυώσει εντελώς και να γίνει τραγανό, και το κοπανίζουμε σε μικρά κομματάκια. 3. Τα ρίχνουμε σε μπολ και προσθέτουμε το τυρί, το γιαούρτι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, μερικά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι (αν θέλουμε) και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Γαλλική
Κλασική
Άλλη
Βραδινό
Χειμώνας
Σάλτσες/Ντιπς