Ας μαγειρέψουμε
1. Απλώνουμε σε ένα ταψάκι το μπέικον σε λεπτές φέτες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 10’.
2. Το αφήνουμε να στραγγίξει σε χαρτί κουζίνας, να κρυώσει εντελώς και να γίνει τραγανό, και το κοπανίζουμε σε μικρά κομματάκια.
3. Τα ρίχνουμε σε μπολ και προσθέτουμε το τυρί, το γιαούρτι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, μερικά φυλλαράκια φρέσκο θυμάρι (αν θέλουμε) και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως.