Όλα σε ροδέλες! Aγγούρι, ραπανάκια, μαραθόριζα και ντρέσινγκ με λαδολέμονο και άνηθο.
από #MadeWithAB
Αυτή η εξαιρετικά τραγανή σαλάτα, φρέσκια και δροσερή, γίνεται γρήγορα και πανεύκολα με το ειδικό εργαλείο μαντολίνο.
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
31'- 60'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Σαλάτα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 1 αγγούρι, σε λεπτές ροδέλες
- 1 μαραθόριζα, σε λεπτές ροδέλες
- 4 ραπανάκια, σε λεπτές ροδέλες
- 2 κ.σ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πιπέρι
- 2 κ.σ άνηθος, ψιλοκομμένος
- 2 κ.σ χυμός λεμονιού
- 1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις ροδέλες λαχανικών με τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τακτοποιούμε σε πιατέλα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο και το αλάτι και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Σαλάτα