Ομελέτα με αγκινάρες και λουκάνικο με πορτοκάλι
από #MadeWithAB
Οι καγιανάδες και οι ομελέτες είναι πολύ δημοφιλείς στην ευρύτερη περιοχή. Είτε με φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά της εποχής είτε με παστό ή λουκάνικο, γίνονται πεντανόστιμες και λαχταριστές.

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 6 μεγάλες αγκινάρες, καθαρισμένες (κρατάμε τις καρδιές και το τρυφερό μέρος από τα κοτσάνια)
- χυμός από 1 λεμόνι
- 8 αβγά
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 50 g. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 1 λουκάνικο χωριάτικο με πορτοκάλι, κομμένο σε χοντρές φέτες
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- άνηθος ψιλοκομμένος (για το σερβίρισμα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 μεγάλες αγκινάρες, καθαρισμένες (κρατάμε τις καρδιές και το τρυφερό μέρος από τα κοτσάνια)
- χυμός από 1 λεμόνι
- 8 αβγά
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
- 50 g. κεφαλοτύρι, τριμμένο
- 1 λουκάνικο χωριάτικο με πορτοκάλι, κομμένο σε χοντρές φέτες
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- άνηθος ψιλοκομμένος (για το σερβίρισμα)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι