Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά
από AB FOODSTORIES
Χρόνος
1'- 30'Αξιολόγηση
4 στα 5Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες
- 5 αβγά
- 80 ml γάλα
- 40 ml ελαιόλαδο
- 80 γρ. μαλακό τυρί με πιπέρι (ερίφι)
- 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο (και λίγο επιπλέον για γαρνίρισμα)
- 1 κ.σ. μυρώνια ,ψιλοκομμένα
- 4 φέτα καπνιστός σολομός, κομμένος σε λωρίδες
- αλάτι
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133107
7128101
7230502
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7133232
Για δες 3 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα αβγών και ψήνουμε την ομελέτα για 4 – 5 λεπτά. Απλώνουμε σε κουταλιές το μαλακό τυρί στην επιφάνεια της ομελέτας. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για 2 – 3 λεπτά.Αποσύρετε το σκεύος από την φωτιά. Βάζουμε από πάνω τις λωρίδες σολομού και διπλώνουμε την ομελέτα. Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Καθημερινές συνταγές
Brunch
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133107
7128101
7230502
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7133232
Για δες 3 ακόμη προϊόντα