Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΟμελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά
Ab logo
  • Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

από AB FOODSTORIES

Χρόνος

1'- 30'

Αξιολόγηση

4 στα 5
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες

2 μερίδες
  • 5 αβγά
  • 80 ml γάλα
  • 40 ml ελαιόλαδο
  • 80 γρ. μαλακό τυρί με πιπέρι (ερίφι)
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο (και λίγο επιπλέον για γαρνίρισμα)
  • 1 κ.σ. μυρώνια ,ψιλοκομμένα
  • 4 φέτα καπνιστός σολομός, κομμένος σε λωρίδες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Αυγά Ελευθέρας Βοσκής Medium 6 Τεμάχια
    6 τεμ
    0,37 Ε/ τεμ
    €2,20
    7133107
  • Φρέσκο Γάλα 3.5% Λιπαρά 1 lt
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7128101
  • ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ (CHIVES) ΑΡΩΜΑ ΣΚΑΦΑΚΙ 50 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7133232
  • Ας μαγειρέψουμε

    Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το μείγμα αβγών και ψήνουμε την ομελέτα για 4 – 5 λεπτά. Απλώνουμε σε κουταλιές το μαλακό τυρί στην επιφάνεια της ομελέτας. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σκεπάζουμε το τηγάνι για 2 – 3 λεπτά.Αποσύρετε το σκεύος από την φωτιά. Βάζουμε από πάνω τις λωρίδες σολομού και διπλώνουμε την ομελέτα. Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
    Αξιολόγηση
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Καθημερινές συνταγές
    Brunch
    Κυρίως πιάτο
    • Ομελέτα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Αυγά Ελευθέρας Βοσκής Medium 6 Τεμάχια
    6 τεμ
    0,37 Ε/ τεμ
    €2,20
    7133107
  • Φρέσκο Γάλα 3.5% Λιπαρά 1 lt
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7128101
  • ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ (CHIVES) ΑΡΩΜΑ ΣΚΑΦΑΚΙ 50 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7133232