facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΟμελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά
Ab logo
  • Ομελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά
Ομελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά

Ομελέτα με τις ψητές πατάτες που περίσσεψαν και μυρωδικά

από AB FOODSTORIES
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

1 μερίδα
  • 8 αβγά
  • 400 γρ. πατάτες ψητές, που περίσσεψαν
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 3 κ. σ. διάφορα μυρωδικά (μαϊντανός, θυμάρι, δυόσμος, κ.λπ.), ψιλοκομμένα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 8 αβγά
  • 400 γρ. πατάτες ψητές, που περίσσεψαν
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
  • 3 κ. σ. διάφορα μυρωδικά (μαϊντανός, θυμάρι, δυόσμος, κ.λπ.), ψιλοκομμένα
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι

Ας μαγειρέψουμε

Προθερμαίνουμε το γκριλ. Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αβγά, την κρέμα γάλακτος και το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τις πατάτες, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά. Αδειάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι (που να μπαίνει στον φούρνο) και σιγοψήνουμε για 15 λεπτά. Στη συνέχεια βάζουμε την ομελέτα στον φούρνο μέχρι να ροδίσει, για περίπου 5 λεπτά.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Νέα Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό,Βραδινό
Χειμώνας
Κυρίως πιάτο