Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΟσομπούκο μιλανέζε με ριζότο
Ab logo
  • Οσομπούκο μιλανέζε με ριζότο

Οσομπούκο μιλανέζε με ριζότο

από Σιμόνη Καφίρη
Οσομπούκο μιλανέζε με ριζότο
Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για το οσομπούκο)
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί προαιρετικά (για το ριζότο)
  • Πιπέρι (για το ριζότο)
  • Αλάτι (για το ριζότο)
  • Παρμεζάνα τριμμένη (για το ριζότο)
  • 1,8 λίτρα ζωμό λαχανικών (σπιτικό ή από κύβο) (για το ριζότο)
  • 15 κλωστίτσες σαφράν (για το ριζότο)
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το ριζότο)
  • 85 γρ. βούτυροφρέσκο (για το ριζότο)
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο (για το ριζότο)
  • 350 γρ. ρύζι Αρμπόριο(για το ριζότο)
  • 1/2 λεμόνι, το ξύσμα (για το οσομπούκο)
  • 1,5 κιλά κότσια μοσχαριού (με το κόκαλο στη μέση) (για το οσομπούκο)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το οσομπούκο)
  • 2 κουταλιές μαϊντανό, ψιλοκομμένο (για το οσομπούκο)
  • αλάτι (για το οσομπούκο)
  • Θυμάρι (για το οσομπούκο)
  • Αλεύρι (για το οσομπούκο)
  • 1 φλιτζάνι ζωμό από κύβο (για το οσομπούκο)
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο (για το οσομπούκο)
  • 2 ποτήρια λευκό κρασί (για το οσομπούκο)
  • 3 κλωνάρια σέλερυ, ψιλοκομμένα (για το οσομπούκο)
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (για το οσομπούκο)
  • 2 καρότα,κομμένα σε κύβους (για το οσομπούκο)
  • 1 σκελίδα σκόρδο (για το οσομπούκο)
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί προαιρετικά (για το ριζότο)
  • Πιπέρι (για το ριζότο)
  • Αλάτι (για το ριζότο)
  • Παρμεζάνα τριμμένη (για το ριζότο)
  • 1,8 λίτρα ζωμό λαχανικών (σπιτικό ή από κύβο) (για το ριζότο)
  • 15 κλωστίτσες σαφράν (για το ριζότο)
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το ριζότο)
  • 85 γρ. βούτυροφρέσκο (για το ριζότο)
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο (για το ριζότο)
  • 350 γρ. ρύζι Αρμπόριο(για το ριζότο)
  • 1/2 λεμόνι, το ξύσμα (για το οσομπούκο)
  • 1,5 κιλά κότσια μοσχαριού (με το κόκαλο στη μέση) (για το οσομπούκο)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το οσομπούκο)
  • 2 κουταλιές μαϊντανό, ψιλοκομμένο (για το οσομπούκο)