PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h29/hb0/8909277921310.jpg?buildNumber=φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το οσομπούκο)1 φλιτζάνι λευκό κρασί προαιρετικά (για το ριζότο)2 κουταλιές μαϊντανό, ψιλοκομμένο (για το οσομπούκο)αλάτι (για το οσομπούκο)Θυμάρι (για το οσομπούκο)Αλεύρι (για το οσομπούκο)1 φλιτζάνι ζωμό από κύβο (για το οσομπούκο)4 κουταλιές ελαιόλαδο (για το οσομπούκο)2 ποτήρια λευκό κρασί (για το οσομπούκο)3 κλωνάρια σέλερυ, ψιλοκομμένα (για το οσομπούκο)2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (για το οσομπούκο)2 καρότα,κομμένα σε κύβους (για το οσομπούκο)1,5 κιλά κότσια μοσχαριού (με το κόκαλο στη μέση) (για το οσομπούκο)1 σκελίδα σκόρδο (για το οσομπούκο)Πιπέρι (για το ριζότο)Αλάτι (για το ριζότο)Παρμεζάνα τριμμένη (για το ριζότο)1,8 λίτρα ζωμό λαχανικών (σπιτικό ή από κύβο) (για το ριζότο)15 κλωστίτσες σαφράν (για το ριζότο)1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για το ριζότο)85 γρ. βούτυροφρέσκο (για το ριζότο)4 κουταλιές ελαιόλαδο (για το ριζότο)350 γρ. ρύζι Αρμπόριο(για το ριζότο)1/2 λεμόνι, το ξύσμα (για το οσομπούκο)